Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Iisus Pacatos-Partea a VI-a: Un alt tip de lacomie

Au fost cazuri in care Iisus a luat mai mult decat este nevoie. In ciuda faptului ca el a predicat si a cerut oamenilor sa fie mai rezervati si sa se multumeasca cu (scuzati cacofonia) putin, nu s-a referit si la el insusi. El se apara impotriva acuzelor adresate lui si apostolilor sai care au fost mereu vazuti mancand si consumand vin.
(Luca 5:33-34)33Ei I-au zis: ,,Ucenicii lui Ioan, ca şi ai Fariseilor, postesc des, şi fac rugăciuni, pe cînd ai Tăi mănîncă şi beau.``34El le -a răspuns: ,,Oare puteţi face pe nuntaşi să postească în timpul cînd mirele este cu ei? Iisus a fost cunoscut drept un gurmand si un betivan (Luca 7:34) A venit Fiul omului, mîncînd şi bînd, şi ziceţi: ,Iată un om mîncăcios şi băutor de vin, un prieten al vameşilor şi al păcătoşilor.` Halal indrumator si mantuitor al pacatosilor. Iisus s-a si infuriat atunci cand a aflat ca "sursele" de mancare gratis nu erau disponibile. Odata a blestemat un smochin pentru ca nu facuse fructe. Se pare ca el avea pretentii ca pana si legile naturii sa fie sfidate doar pentru a i se satisface poftele. (Marcu 11:12-14)12A doua zi, după ce au ieşit din Betania, Isus a flămînzit.
    13A zărit de departe un smochin, care avea frunze, şi a venit să vadă poate va găsi ceva în el. S'a apropiat de smochin, dar n'a găsit decît frunze, căci nu era încă vremea smochinelor.
    14Atunci a luat cuvîntul, şi a zis smochinului: ,,În veac să nu mai mănînce nimeni rod din tine!`` Şi ucenicii au auzit aceste vorbe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu