Blogger Layouts

Despre blog

Prietene, in cazul in care nu stii ce este de capul acestui blog, da-mi voie sa te lamuresc. Pe acest blog vei gasi articole in care sunt analizate mituri biblice si in care sunt dezvaluite aberatiile si toate lucrurile ascunse in spatele "mastii" bibliei(mentionez ca absolut toate lucrurile surprinzatoare referitoare la biblie sunt demonstrate de citate chiar din aceasta carte). De asemenea, aici vei gasi si articole care comfirma ca defapt crestinismul este o inventie menita sa manipuleze omenirea, iar papa, preotii si alti oameni de teapa lor nu sunt decat niste lupi in pielea oilor, oricat de sfinti or incerca ei sa para. Oricum, iti urez lectura placuta si sper ca acest blog sa iti raspunda macar la cateva intrebari sau te-ai putea ajuta de acest blog pentru a le demonstra celor din jurul tau ca aparentele inseala in absolut toate cazurile...chiar si cel al crestinismului.

Biblia Sangeroasa-Partea a II-a: Masacrul Biblic

Cunoscand interesul lui Dumnezeu pentru sange, nu este surprinzator faptul ca "cuvantul"(scuzati cacofonia) lui, biblia este plina de povesti sangeroase. Atunci cand citim biblia, tindem sa vedem o licarire a adevaratei naturi a lui Dumnezeu. Prin intermediul bibliei, Dumnezeu ne ordona tuturor sa nu ucidem, si totusi Regele Saul si-a pierdut domnia deoarece nu a ucis tot ce ia zis Dumnezeu sa ucida. (1 Samuel 15:3) Du-te acum, bate pe Amalec, şi nimiceşte cu desăvîrşire tot ce -i al lui; să nu -i cruţi, şi să omori bărbaţii şi femeile, copiii şi pruncii, cămilele şi măgarii, boii şi oile. (va rog sa observati "copii si pruncii" din acest verset). 
(1 Samuel 15:9-11) 9Dar Saul şi poporul au cruţat pe Agag, şi oile cele mai bune, boii cei mai buni, vitele grase, mieii graşi, şi tot ce era mai bun; n'a vrut să le nimicească cu desvîrşire şi au nimicit numai tot ce era prost şi nebăgat în seamă.
    10Domnul a vorbit lui Samuel, şi i -a zis:
    11,,...mi pare rău că am pus pe Saul împărat, căci se abate dela Mine şi nu păzeşte... cuvintele Mele``. Samuel s'a mîhnit......, şi toată noaptea a strigat către Domnul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu